Pols logo
Zoeken

Golftour Benelux 2023: een terugblik op de eerste 5 dagen!

Van cutting-edge technologieën tot inspirerende presentaties door branche-experts, deze dagen waren gevuld met innovatie, samenwerking én gezellige ontmoetingen met collega-greenkeepers. De sfeer was top! Wij hebben genoten!

We zijn halverwege onze jaarlijkse Golftour Benelux 2023 en wat een reis is het tot nu toe geweest! De eerste vijf dagen hebben ons van de prachtige fairways van Zuid-Holland naar de uitdagende greens van Brabant gebracht. Onderweg hebben we kennisgemaakt met de meest geavanceerde technologieën en inspirerende presentaties bijgewoond van branche-experts.

Maar het waren niet alleen de innovaties die indruk maakten; de gezellige ontmoetingen met onze collega-greenkeepers en golfprofessionals hebben een speciale sfeer gecreëerd. Dit is waar de Golftour Benelux echt om draait: samenwerking, kennisdeling en het versterken van onze golfcommunity.

Ben je nieuwsgierig naar de hoogtepunten van onze eerste stops? Bekijk dan de aftermovie voor een visueel verslag van onze tour tot nu toe.