GroenTechniek Holland Beurs

Deze week gaat de GroenTechniek Holland Beurs van start. Wij kijken er erg naar uit om weer op de beursvloer te staan en we kunnen niet wachten om iedereen te verwelkomen.

Dit jaar staan wij onder andere met het allernieuwste van TS Industrie, de eerste elektrische alleshakselaar, en introduceren wij het nieuwste merk binnen het Pols gamma; Infinicut. Daarnaast kunt bij onze stand (V11) terecht voor de merken Ransomes, Jacobsen, LM Trac Kioti en Wessex.

Extra leuk dit jaar zijn de verschillende activiteiten die wij hebben georganiseerd tijdens de beurs. U kunt uw rijvaardigheid testen tijdens een parcours* met een Kioti UTV of laat je kracht en snelheid zien tijdens de wedstrijd Kiotibanden verwisselen.

Zien wij u 14, 15, 16 of 17 september bij stand V11? Tot dan!

*Voor deelname aan het parcours is reserveren verplicht. Dit kan via https://fedecomfairs.nl/groentechniekho…/gth-testparcours/

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.