H.Koop LM-Trac dealer

Pols en H.Koop uit De Lutte (www.hkoop.nl) zijn recent overeengekomen dat H.Koop per direct dealer is voor de LM-Trac werktuigdragers. H.Koop was al LM-Trac dealer onder de vorige importeur en zet dit voort onder het importeurschap van Pols.

Pols is sinds 1 oktober 2020 importeur voor LM-Trac werktuigdragers in de Benelux. Momenteel wordt door Pols het LM-Trac dealernetwerk opgezet. Het doel is een optimale dekking in de Benelux en zorgen voor professionele vertegenwoordiging en ondersteuning.

Tom Koop heeft al veel ervaring met de machines van LM-Trac en is dan ook zeer positief over de voortzetting van het dealerschap. De LM-Trac 287 is een ijzersterke machine bij de inzet van zowel mechanische als thermische onkruidbestrijding. Er is veel vertrouwen in de kwaliteit en in mogelijkheden die de machines van LM-Trac bieden. Dankzij de webshop parts.pols.nl kan H.Koop haar LM-Trac klanten nu ook de mogelijkheid bieden 24/7 online onderdelen op te zoeken en te bestellen.

Geïnteresseerden in LM-Trac machines en onderdelen in het gebied van H.Koop kunnen zich melden bij Tom Koop via 06-5393 7531 of via t.koop@hkoop.nl

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.