Nieuwe Doppstadt Inventhor Type 9 voor Baetsen Remondis Recycling BV

Recent mocht Pols een nieuwe Doppstadt Group Inventhor Type 9 afleveren bij Baetsen-REMONDIS in Son. Baetsen is sinds enige tijd onderdeel van REMONDIS. REMONDIS is een familiebedrijf met een traditie van meer dan 80 jaar. REMONDIS Nederland is decentraal georganiseerd en heeft een sterke regionale betrokkenheid. De focus ligt op het bieden van een totaaloplossing voor afvalinzameling en -verwerking. De kernactiviteiten zijn afvalinzameling en -verwerking, gevaarlijk (chemisch) afval en rioolservice.

Voor de locatie Son heeft REMONDIS geinvesteerd in een Doppstadt Inventhor Type 9. De INVENTHOR Type 9 biedt veel mogelijkheden als het gaat om effectief verkleinen van materiaal. De machine onderscheidt zich door een groot aantal innovaties, waaronder de VarioDirect Drive, die continu vermogen overbrengt naar de verkleiningswals, zodat dat de motor altijd op het optimale toerental draait. Het ontwerp van de machine is uitermate modern en biedt maximale toegang tot de technische ruimtes t.b.v. onderhoud en reparatie.

Of het nu gaat om bedrijfsafval, huishoudelijk afval, groenafval, of bouw en sloop hout, de INVENTHOR Type 9 is de beste oplossing voor elke uitdaging..

Pols wenst het Baetsen-REMONDIS heel veel succesvolle en productieve uren toe met deze prachtige machine.

Wilt u meer weten over de Doppstadt Inventhor Type 9?
Neem contact op met Pols via: info@pols.nl
of bel via: +31 (0)181-458845
of kijk op https://lnkd.in/dgX6usV
Pols
Uw Machine, Onze Zorg

 

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.