Jacobsen Eclipse 2 teemaaiers voor de Rosendaelsche Golfclub

Met de levering van 2 nieuwe Jacobsen Eclipse 2 maaiers wordt de manier waarop tees worden gemaaid op de Rosendaelsche Golfclub verder geperfectioneerd. Na eerder de overstap te hebben gemaakt naar handgreenmaaiers wordt nu dezelfde weg bewandeld voor de tees.
Doel: een kwaliteitsslag maken zoals die ook op de greens heeft plaatsgevonden. De teeboxen worden vierkant, en grote tees worden ingedeeld in meerdere kleinere.
De geleverde Jacobsen Eclipse 2 maaiers zijn met hun 66 cm extra breed en speciaal bedoeld voor het maaien van tees. Ze zijn uitgevoerd met extra zware 7 messige snijcilinders en in dit geval ook voorzien van de bekende Jacobsen Turfgroomers.
Zoals alle machines uit de Eclipse serie zijn ook deze machines volledig elektrisch aangedreven en hebben ze de gepatenteerde instelbare snijfrequentie. In plaats van de veelgebruikte hybride aandrijving met benzinemotor is hier gekozen voor een extra grote lithium accu. Deze accu die in Nederland sinds 2018 wordt geleverd en in een stevive RVS behuizing is geplaatst, heeft een imposante capaciteit van 50,6 Ah (2.5kWh)
Wij wensen het team van de Rosendaelsche golfclub onder leiding van hoofdgreenkeeper Marco Mooren veel stille maaiuren toe!
Wilt u meer informatie? Klik hier.
Onderdelen nodig? Klik hier.
Pols
Uw Machine, Onze Zorg

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.