Pols logo
Zoek

Jacobsen F407 voor Westfriese Golfclub

โ€œ๐˜Œ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ต๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ง๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ, ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ธ๐˜ข๐˜ญ๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ซ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ” – Maak kennis met de nieuwe Jacobsen F407, de 7-delige fairwaymaaier met 4 meter werkbreedte!

Deze Jake voldoet aan de strengste Stage5 emissie-eisen en uitgerust met een krachtige 45pk motor en soepele aandrijving. Met zijn krachtige 45pk motor en soepele aandrijving maait deze krachtpatser met groots gemak de fairways. Nieuw ook is de vereenvoudigde bediening en โ€œOn-Boardโ€ diagnostics.

Nu waren ze op Westfriese golfclub toch al niet onderbedeelt met de vorige Jacobsen LF4677, maar een half metertje extra is wel lekker. Eรฉn klein nadeel: de maaibanen moeten opnieuw worden aangebracht. Maar met deze extra capaciteit is dat een fluitje van een cent.

Wij willen Sjaak, Ko, Pe, Coen en Vincent bedanken voor hun vertrouwen in onze producten en een mooie toekomst gewenst namens Ab de Vries/Breider en Pols!

Meer informatie over de 407? Klik hier of bel naar +31 (0) 181 458 845 of mail naar info@pols.nl