Pols logo
Zoek

JB Tuin en Park Techniek nieuwe Ransomes Dealer

Per 1 januari 2023 is JB Tuin en Park Techniek door Pols aangesteld als dealer voor het merk Ransomes voor het gebied Utrecht en de Betuwe. JB Tuin en Park Techniek is een jonge onderneming, maar heeft een schat aan ervaring aan boord op gebied van verkoop en service van professionele tuin- en parkmachines.

Bertho Hol en Jeffrey van Herk, beiden geen onbekende namen in de wereld van Groentechniek, staan aan de basis van de jonge onderneming, welke medio 2022 officieel op is gestart aan de Textielweg 10C te Culemborg. Inmiddels zijn er 3 monteurs in vaste dienst, rijden er servicebussen rond en beschikt men over een goed geoutilleerde werkplaats. Het terrein van JB staat inmiddels vol met materieel van aannemers, hoveniers en overheden.

Klanten in het gebied Utrecht en de Betuwe kunnen voor de verkoop, service en  voor onderhoud van hun professionele maaimachines van Ransomes vanaf heden dus terecht in Culemborg.

Pols ziet de aanstelling van JB Tuin en Park Techniek als waardevolle uitbreiding van haar dealernetwerk en ziet de gezamenlijke toekomst met vertrouwen tegemoet.

Pols
Uw Machine, Onze Zorg