Pols logo

Keestrack H4 kegelbreker voor Daanen

Onlangs heeft Pols een Keestrack H4 kegelbreker af mogen leveren bij Daanen Altforst BV in Beneden Leeuwen (www.daanenaltforst.nl). Daanen B.V. is in 1983 opgericht door Nol Daanen. Het bedrijf was destijds gevestigd in Altforst en aanvankelijk bestond het werk uitsluitend uit het aanvoeren van klei naar steenfabrieken. Door de tijd heen kwam er meer, en meer divers, werk en werd er geïnvesteerd in modern materieel. Vanaf 2005 houd Daanen B.V. zich ook bezig met het breken van steenpuin.

De Keestrack H4E kegelbreker is ontwikkeld voor het breken van de hardste stenen en ertsen en is inzetbaar bij primair, secundair, tertiair en quartair breken. De kegelbreker van Keestrack heeft een capaciteit tot 208 ton per uur, een voedingsbunker van 8 m3 en een C.S.S. van minimaal 6 mm en maximaal 38 mm. Daanen B.V. heeft een zeer mooie video gemaakt over de Keestrack H4.

Pols bedankt Eef Daanen voor het vertrouwen en wenst het team van Daanen B.V. heel veel veilige en productieve draaiuren toe met deze prachtige machine.

Wilt u meer weten over de Keestrack H4? Neem contact op met Pols via:

E-mail: info@pols.nl
of via
Telefoon: +31 (0)181 458 845

Pols
Uw Machine, Onze Zorg