Pols logo
Zoek

Keestrack K4 voor C. Heuvelman & Zn BV

Afgelopen week heeft Pols de indrukwekkende Keestrack K4 zeefmachine afgeleverd aan C. Heuvelman en Zn. B.V. Dit bedrijf staat bekend als een betrouwbaar adres voor zowel het leveren en afhalen van zand en grond als diverse split- en grindsoorten. Ook bieden ze de mogelijkheid voor het storten van groenafval, puin en oude grond/zand.

De Keestrack K4 is meer dan zomaar een machine. Door zijn stevige platenband en de hydraulisch inklapbare voedingsbunkerwanden combineert de Keestrack K4 gebruiksgemak met hoge prestaties. Dankzij de dubbeldekse zeefbox kent hij een capaciteit van 350 ton/uur, waarmee hij betrouwbare prestaties levert, dag in dag uit.

Voor wie energie-efficiΓ«ntie hoog in het vaandel heeft staan: de Keestrack K4 is ook verkrijgbaar in een hybride-/elektrische versie waarbij kracht en energiezuinigheid samen komen.

Het team van Pols bedankt C. Heuvelman & Zn. BV voor het vertrouwen en wenst ze veel productieve uren met deze topmachine.


Wilt u meer informatie over de Keestrack K4? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 181 458 845, mail naar info@pols.nl of bezoek onze website.

π—£π—Όπ—Ήπ˜€
𝘜𝘸 π˜”π˜’π˜€π˜©π˜ͺ𝘯𝘦, π˜–π˜―π˜»π˜¦ 𝘑𝘰𝘳𝘨