Keestrack K4e voor JdB Groep

Deze week heeft JdB groep (www.jdbgroep.nl) een nieuwe Keestrack K4e in gebruik genomen. Oprichter J. den Breejen begint kort na de 2e wereldoorlog met het transporteren van suikerbieten. Later wordt het bedrijf als aannemer actief in grondwerkzaamheden, maaiwerk en kadeonderhoud. In 2017 wordt J. den Breejen omgedoopt tot JdB Groep, met daaronder de labels Ontwerp & Advies, Grond, Dijken en Natuur & Recreatie. Er werken circa 150 mensen bij JdB Groep.

De Keestrack Group K4e zeef is standaard voorzien van een zwaar uitgevoerde platenband en hydraulisch inklapbare voedingsbunkerwanden. De Keestrack K4e levert hoge prestaties met zijn dubbeldekse zeefbox en een capaciteit tot wel 350 ton/uur. De Keestrack K4 van JdB Groep is een zogenaamde “E” uitvoering, wat wil zeggen dat deze volledig elektrisch wordt aangedreven. Dit maakt de machine niet alleen stiller, maar daardoor is het ook mogelijk te werken zonder uitstoot van uitlaatgassen. De K4e van JdB Groep is voorzien van een Cummins Stage V motor en is aangeschaft om in een natuurgebied verse Veen te scheiden van grote delen.

Pols bedankt Wilco den Breejen voor het vertrouwen en wenst het team van JdB Groep veel productieve uren toe met deze prachtige machine.

Wilt u meer weten over de Keestrack K4e? Neem contact op met Pols via:

E-mail: info@pols.nl
Telefoon: +31 (0)181-458 845
Of kijk op: https://lnkd.in/e-4MGWmK

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

#Keestrack #JdB #Screening #Zeven #Emissie #Pols #Recycling #Aflevering #Trots #Familiebedrijf #K4e

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.