Pols logo

Keestrack K4e voor Verhoef BV

Pols mocht vorige week een nieuwe Keestrack Group K4e afleveren bij Verhoef bv in Kockengen (www.verhoef-bv.nl). Verhoef BV houdt zich al 40 jaar bezig met het inzamelen, verwerken en recyclen van allerlei soorten afval. Zowel de particuliere- en zakelijke klant kunnen bij Verhoef een container huren.

De Keestrack K4 zeef is standaard voorzien van een zwaar uitgevoerde platenband en hydraulisch inklapbare voedingsbunkerwanden. Deze Keestrack boekt ongeëvenaarde prestaties met zijn dubbeldekse zeefbox en een capaciteit tot wel 350 ton/uur. De Keestrack K4 van Verhoef is een zogenaamde “E” uitvoering, wat wil zeggen dat deze volledig elektrisch wordt aangedreven. Dit maakt de machine niet alleen stiller, maar daardoor is het ook mogelijk te werken zonder uitstoot van uitlaatgassen.

Verder is bijzonder aan deze machine dat er 2 afvoerbanden aan één zijde geplaatst zijn, zodat de machine minder ruimte vraagt op de locatie waar gewerkt wordt.

Pols wenst het team van Verhoef BV heel veel succesvolle en productieve uren toe met deze prachtige nieuwe Keestrack zeef.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Keestrack zeefmachine voor uw bedrijf?
Kijk op: https://lnkd.in/eBbmGrH
Neem contact op via: info@pols.nl

Of bel met +31 (0)181-458 845

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

 

Actie!
Nieuwe actieprijzen Kioti tractoren!

Ontvang nu een GRATIS voorlader bij aankoop van geselecteerde CS, CX, CK en DK modellen!

Wees er snel bij, want op=op!