Kioti Mechron K9 voor Groenvoorziening Vogels

Gisteren heeft Pols een Kioti Mechron K9 mogen afleveren bij Groenvoorziening Vogels (www.vogelsgroen.nl). Vogels is sinds heugenis een ambassadeur voor de machines van Ransomes Jacobsen Ltd., dus voor Pols geen onbekende. Sinds vandaag is er een schitterende Kioti Mechron K9 aan het machinepark toegevoegd.
Groenvoorziening Vogels is een aannemer in de groensector met jarenlange ervaring in aanleg, renovatie en onderhoud van vrijwel alle voorkomende groenprojecten in de driehoek Eindhoven-’s Hertogenbosch-Oss. Het familiebedrijf is opgericht in 1963 en is sinds die tijd uitgegroeid tot een middelgrote groenvoorziener.
De Kioti Mechron K9 combineert kracht en kwaliteit met een stoer uiterlijk. Hij is geraffineerd en comfortabel voor zowel bestuurder als passagiers en levert ultieme 4×4 prestaties op elke ondergrond. Dankzij de onafhankelijke wielophanging en brede wielbasis, levert hij een ongelooflijke stabiliteit voor een soepele rit over elk terrein.
Het team van Pols wenst Gerrie en Remco Vogels dan ook veel succes toe met deze mooie machine en bedankt Gerrie en Remco voor het vertrouwen en de prettige samenwerking.
Pols
Uw Machine, Onze Zorg

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.