Klaas Aleman met Pensioen!

In een heerlijke voorjaarszon hebben we gisteren Klaas Aleman uitgezwaaid na enkele mooie woorden van Piet van der Pols. Klaas gaat genieten van zijn welverdiende pensioen.
Een Mercedes man in hart en nieren, dat is toch wel de beste omschrijving die we van Klaas kunnen geven. Na velen jaren bij Mercedes gewerkt te hebben, is Klaas zo’n 7,5 jaar geleden bij Pols in dienst gekomen en wel achter de balie van het magazijn.
Klaas was geen onbekende bij Pols. Vanuit zijn dienstverband bij de lokale Mercedes dealer regelde hij met grote regelmaat onderdelen voor de motoren in de bekende Doppstadt machines. Toen zijn baan daar ophield was het contact snel gelegd en begon Klaas bij Pols aan de laatste etappe van zijn carrière.
Uiteraard gaan we Klaas enorm missen en zeker ook de Flakkeese bolussen die hij jaarlijks op zijn verjaardag trakteerde. Zo ook gaan we de vele verhalen over zijn werkzame leven bij Mercedes en zijn voorliefde voor dit merk missen. Een zeer betrokken collega die met iedereen door één deur kon en die zichtbaar genoot van de betrokkenheid van iedereen in ons prachtige familie bedrijf. Zoals Klaas zelf aan gaf heeft hij echt genoten van deze laatste jaren van zijn werkzame leven.
We wensen Klaas en zijn vrouw nog heel veel mooie en gezonde jaren samen toe. Gezien de lange to-do-list maken we ons geen zorgen dat Klaas zich gaat vervelen. En zoals gezegd, de koffie staat altijd klaar…. (als je bolussen meeneemt……).
Klaas, het ga je goed, geniet van de tijd die komen gaat!

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.