Kleine moeite, veel plezier

Twee weken geleden kregen we de vraag van Marcel Meulmeester, “we gaan weer op kamp met de Korfbal vereniging (www.kvtoparnemuiden.nl) en de vorige keer hebben we zo’n plezier gehad met de trekker binnenbanden die Pols gesponsord had…..”

Dus gelijk bellen met Jaap Vollaard van Zuid West Banden om te kijken of we gezamenlijk iets konden betekenen. En natuurlijk lukt dat! Dus kwamen er wat binnenbanden richting Zuidland die Marcel op tijd voor het kamp kon ophalen.

Elke dag zijn we druk in de weer voor onze klanten, om hun business draaiend te houden. Maar wat is het af en toe een leuke afwisseling om bij te kunnen dragen aan het plezier dat een groep kinderen kan beleven door dat kleine beetje hulp! De foto’s zeggen meer dan 1000 woorden! Daar doen we het voor.

Bedankt Jaap Vollaard voor de hulp namens Zuid West Banden. Marcel Meulmeester graag gedaan en nog veel plezier toegewenst met jullie banden.

Pols,
Uw (Binnen)band, Onze Zorg

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.