Pols logo
Zoek

Leuk nieuws! Diverse golfclubs in Zuid-Holland hebben gekozen voor producten uit het veelzijdige leveringsprogramma voor golfbanen

Diverse golfclubs in Zuid-Holland hebben gekozen voor producten uit het veelzijdige leveringsprogramma voor golfbanen van Pols; een oplossing op maat voor elke toepassing.

Zo heeft Golfclub Cromstrijen, sinds 2010 werkend met de eerste generatie Jacobsen Eclipse greenmaaiers, opnieuw gekozen voor deze beproefde machine. Dit keer voorzien van het ELiTE lithium accupakket. Hiermee heeft deze volledig elektrische maaier voldoende capaciteit om maar liefst 35 tot 50 greens te maaien op één acculading. En dat voorzien van alle populaire accessoires zoals de gepatenteerde Turf Groomers.

Golfclub Broekpolder gaat op haar volledig gerenoveerde golfbaan aan de slag met de populaire Smithco Tournament XL7000 greensroller. De nieuw aangelegde en uitdagende greens zullen met deze driedelige, extra brede en volledig pendelende greensroller perfect en snel worden gerold.

Op golfbaan De Hooge Rotterdamsche, gelegen in recreatiegebied de Rottemeren is de reeds eerder geleverde vloot E-Z-GO buggy’s verder uitgebreid met een nieuwe RXV voorzien van het ELiTE lithium accupakket. Op deze geonduleerde golfbaan komen het efficiënte aandrijfsysteeem en de unieke IntelliBrake automatische parkeerrem perfect van pas.

Benieuwd wat Pols voor jouw golfbaanonderhoud kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via:

+31 (0) 181 458 845
Of mail naar info@pols.nl
Of kijk op pols.nl/golfbaanonderhoud
Pols
Uw Machine, Onze Zorg