Maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie op Kioti Tractoren

Wanneer je als fabrikant tractoren bouwt volgens de allerhoogste normen, dan zorgt dat voor een uitzonderlijke kwaliteit en kun je ook de beste garantie bieden. Daarom geeft Kioti vanaf heden standaard 5 jaar garantie* op nieuwe tractoren. Met de kwaliteit van een Kioti zit het dus wel goed.

Een garantie van 5 jaar is uniek in de tractorwereld. Een lange garantie betekent lagere gebruikskosten en een hogere restwaarde in de toekomst. Dit zijn zaken die voor u als professionele of particuliere gebruiker absolute meerwaarde bieden.

Service
Bij de Kioti dealer is uw Kioti in goede handen. Uw behoefte staat voorop. Uw Kioti dealer heeft het expertise in huis om onderhoud en reparatie uit te voeren aan uw tractor. Heeft u vragen over Kioti tractoren, over Kioti onderdelen of service aan uw Kioti tractor, vind uw Kioti dealer op www.pols.nl/dealers.

Onderdelen
Op een Kioti tractor kunt u altijd vertrouwen. De originele Kioti onderdelen voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen als de Kioti tractor. Wanneer u kiest voor originele onderdelen kiest u voor kwaliteit, zekerheid en veiligheid. Laat u uitgebreid informeren door uw Kioti dealer, of vind uw Kioti onderdelen op parts.pols.nl

*De 5 jaar garantie is van toepassing op tractoren verkocht vanaf 1 mei 2020. De garantie geldt de eerste 2 jaar op de gehele tractor, ongeacht het aantal draaiuren. In jaar 3 t/m 5 geldt de garantie op de gehele aandrijflijn, inclusief de motor, met een maximum van 3.000 draaiuren

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.