Meiburg Tuin en Parkmachines dealer voor Ransomes en Jacobsen

Meiburg Tuin en Parkmachines is de nieuwe dealer voor de verkoop en service van Ransomes en Jacobsen machines in de regio Nijmegen.

Meiburg Tuin en Parkmachines is gevestigd in Wijchen en heeft sinds 2004 een degelijke reputatie opgebouwd als een gespecialiseerd en klantgericht bedrijf met een eigen servicedienst. De keuze om het productaanbod met professionele machines voor het onderhoud van openbaar groen en golfbanen verder uit te breiden sluit perfect aan bij de ambities van importeur Pols om marktleider in Nederland te worden in het groensegment.

Ransomes, bekend van haar kooi-, cirkel- en klepelmaaiers, levert een compleet programma voor het onderhouden van openbaar groen en sportvelden. Jacobsen biedt een compleet aanbod aan machines voor het onderhoud van golfbanen. De merken EZGO en Cushman maken het aanbod compleet en bieden transportoplossingen voor golfers en greenkeepers.

Met een passende “handdruk” bij Pols in Zuidland is de samenwerking officieel gemaakt.

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.