Nico Langendoen | 1 april 1961 – 3 november 2022

Vrijdag 4 november bereikte ons het droevige bericht dat onze collega Nico Langendoen is overleden. Sinds 1996 was Nico in dienst bij Pols. In 2021 hebben we nog Nico zijn 25 jarig werkjubileum gevierd. Nu ruim anderhalf jaar later moeten we definitief afscheid van Nico nemen.

In de zomer van 2021 kregen we het bericht dat Nico een herseninfarct zou hebben gehad. Vol goede moed ging Nico aan de slag om hiervan te herstellen. Omdat het herstel achter bleef bij de verwachtingen, werd er in september 2021 nader onderzoek gedaan, waarna bleek dat Nico een hersentumor had. In oktober volgde een operatie om de tumor te verwijderen. In november bleek dat deze tumor dusdanig agressief was, dat hij snel terug zou komen. Er werd een behandeltraject gestart met het doel om Nico zijn leven maximaal te rekken.

In februari volgde het bizarre nieuws dat Nico zijn zoon Rick wederom een hersentumor had.  Rick werd voor de tweede keer hieraan geopereerd, maar in mei van dit jaar bleek dat dat ook bij Rick de ziekte niet te stoppen was. Nico en Rick planden vanaf dat moment  hun doelen dichtbij. De tractorpulling in Oudenhoorn werd een doel, net als het bezoeken van het Tinte feest. Stukje bij beetje gingen Nico en Rick achteruit. Elke keer leverde Nico een stukje in, maar hij bleef vastberaden in het stellen van zijn doelen.

Op 22 september j.l. kwam het vreselijke bericht dat Nico zijn zoon op 29 jarige leeftijd was komen te overlijden als gevolg van zijn hersentumor. Wat we allemaal hoopten dat niet zou gebeuren, gebeurde helaas toch. Voor Nico was dit een enorme klap. De toestand van Nico ging daarna hard achteruit. Op 27 oktober werden we “verrast” dat Nico met de stichting ambulance wens nog een bezoek aan Pols wilde brengen. Wat volgde was een kort en emotioneel bezoek waarbij Nico sprak met de aanwezige collega’s en nog eenmaal zijn werkplek bezocht. Nico liet zien zijn humor nog niet verloren te zijn, op zijn manier maakte hij nog een grap en een grol. Precies één week later, donderdag 3 november is Nico overleden. Hoewel we het allemaal aan zagen komen, kwam het bericht toch een klap voor ons allemaal.

We zullen Nico herinneren als een fijne en betrokken collega die begaan was met de medemens. Een vakman en technicus pur sang. Eigenwijs, en altijd in de weer om zaken op te lossen. Een Pols monteur in hart en nieren en boven alles de meest kritische van ons allemaal (vandaar dat hij ook de eindcontroles mocht uitvoeren).

Ons medeleven gaat uit naar Nico zijn vrouw Monika en zijn dochters Melissa en Sharon.

Wij wensen hen heel veel sterkte om dit grote verlies te dragen en te verwerken.

Directie en medewerkers van Pols

 

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.