Pols logo
Zoek

Nieuwe aanwinst voor Lokeren Recycling: de Doppstadt AK 565

Een mijlpaal levering door Pols! Onze eigen Sjaak, met maar liefst 35 jaar ervaring in de verkoop van recyclingmachines en meer dan 1000 machines op zijn naam, had de eer om een nieuwe Doppstadt AK 565 Plus in volledige optie te overhandigen. En deze keer aan niemand minder dan Steffen Stoop, de 13-jarige zoon van Kris en Marijke, bij hun locatie in Lokeren. Het was voor Sjaak de eerste keer dat hij een machine aan zo’n jonge enthousiasteling mocht leveren.

Wat maakt de Doppstadt AK 565 zo speciaal?
Naast het feit dat hij een berg verschillende materialen aankan, van groenafval tot sloophout, is hij ook ontworpen om het werk zo efficiënt mogelijk te maken. Met zijn elektro-hydraulisch systeem en afzonderlijk aangedreven invoerbodem en invoerrol, gebruikt deze machine de kracht van de motor optimaal. Plus, de onderhoudsvriendelijke ontwerpdetails, zoals de opvouwbare achterkant en makkelijk te vervangen onderdelen, maken hem een praktische keuze voor elke dag.

We willen Lokeren Recycling en de familie hartelijk bedanken voor hun vertrouwen in Pols en Doppstadt. We wensen hen vele efficiënte en productieve uren toe met deze indrukwekkende machine.


Benieuwd naar de Doppstadt AK 565 of andere machines? Voor meer informatie, bezoek onze website, stuur een mailtje of bel ons op: