Nieuwe Doppstadt DU320 en Deutz TTV 9340 voor Den Ouden

Pols heeft afgelopen week een hele mooie combinatie af mogen leveren bij Den Ouden Groenrecycling. De Den Ouden Groep is een internationaal en servicegericht familiebedrijf dat wereldwijd ontzorgt in bodemverbeteraars, biobrandstoffen, bodem-bemesting, bodemveiligheid, binnenstedelijke herinrichting en betonaanleg.

Ten behoeve van de compostering heeft Pols een Doppstadt DU320 geleverd, welke aangedreven wordt door een Deutz TTV 9340. Deze trekker is door de firma Paul Nutzfahrzeuge GmbH (www.paul-nutzfahrzeuge.de) voorzien van een draaibare cabine. Samen vormen deze twee machines een zeer indrukwekkende en boven alles mooie combinatie.

De Doppstadt DU320 wordt gebruikt voor het effectief verplaatsen en verwerken van composttafels. Doel daarbij is een effectief biologisch omzettingsproces door ventilatie. Voordelen van de DU is dat hij snel klaar gezet kan worden voor transport dankzij eenvoudig inklapbare delen. De DU 320 is voorzien van een regeling voor variabele stapelhoogte van de composttafel.

Pols bedankt Den Ouden en Rob Reijnders en zijn team voor het vertrouwen en wenst ze veel succes met deze prachtige combinatie.

 

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.