Nieuwe Doppstadt SM620 voor Otte Lisse

Otte Lisse b.v. (www.ottelisse.nl) heeft deze week een nieuwe Doppstadt SM620 Plus afgeleverd gekregen van Pols. Otte Lisse is in 1934 opgericht en is actief in de gehele Randstad met het leveren van zand, grond, grind, meststoffen en wegenbouwmaterialen. Er wordt geleverd aan een breed scala van opdrachtgevers zoals gemeenten en provincies, bouw- en aannemingsbedrijven, handelsbedrijven, hoveniers en kwekers.

Otte Lisse verwerkt ook groenafval tot biomassa welke ingezet wordt als duurzame energie. Het groenafval wordt met Doppstadt Group machines verkleind en afgezeefd. Voor dit laatste is de vertrouwde Doppstadt SM vervangen door een hagel nieuwe SM620. De Doppstadt SM620 Plus beschikt over een invoervolume van 5 m3 en een toevoerbreedte van 3,78 m. Deze 2-assige machine kan alle soorten materiaal in grote hoeveelheden verwerken.

Pols wenst het team van Otte Lisse heel veel succes met deze prachtige (in de blauwe huisstijl uitgevoerde) nieuwe machine.

Wilt u weten wat Pols of de Doppstadt SM620 voor u kan betekenen? Neem contact met ons op via: info@pols.nl of via +31(0)181 458 845.

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.