Doppstadt Inventhor Type 9 voor Van Berkel

Gisteren heeft Pols een Doppstadt Inventhor Type 9 mogen afleveren bij Van Berkel Groep in Schijndel. Van Berkel Groep is een familiebedrijf van Brabantse bodem en is onder andere gespecialiseerd in het creëren, produceren en verhandelen van secundaire bouwgrondstoffen en granulaten op basis van bouwreststoffen. Het familiebedrijf is sinds de oprichting in 1955 uitgegroeid tot een veelzijdige organisatie met ruim 200 medewerkers, negen locaties en een uitgebreid machinepark.
De Doppstadt Inventhor Type 9 onderscheidt zich door een groot aantal innovaties, waaronder de VarioDirect Drive, die continu vermogen overbrengt naar de verkleiningswals, zodat de motor altijd op het optimale toerental draait. Ook het ontwerp van de machine is uniek; de Inventhor Type 9 is zó ontworpen dat er maximale toegang tot de technische ruimtes biedt.
Wij wensen het team van Van Berkel Groep veel productieve uren met deze prachtmachine toe.
Wilt u meer weten over de Doppstadt Inventhor Type 9? Kijk hier
Of neem contact met ons op via:
Telefoon: +31 (0)181-458 845
of via info@pols.nl
Pols
Uw Machine, Onze Zorg

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.