Pols logo
Zoek

Nieuwe E-Z-GO voor The Duke Club in Nistelrode

The Duke Club in Nistelrode was in 2017 een van de eerste gebruikers van de E-Z-GO RXV golfbuggy’s voorzien het ELiTE lithium accupakket. Op basis van de goede ervaringen met deze buggy’s is opnieuw gekozen voor de levering van een nieuwe vloot van 18 buggy’s. Uitgevoerd in de mooie kleur Patriot Blue en met verschillende upgrades ten opzichte van de vorige levering. Zo is er nu gekozen voor de extra comfortabele Premium Seats en is het gemonteerde PACE gps scherm nu de grotere 10 inch variant.

Sinds 2017 zijn er wereldwijd meer dan 225.000 ELiTE lithium voertuigen geleverd die samen goed zijn voor ruim 65 miljoen probleemloze gebruiksuren. De nieuwste versie van het ELiTE accupakket is nog krachtiger en compacter en wordt nu ook in diverse andere producten toegepast, zoals de Cushman Hauler Pro transporters, de Jacobsen Eclipse 360 greenmaaier en de nieuwste Jacobsen SLF1 fairwaymaaier.
Op de foto Oliver Zahn, General Manager van The Duke, Cees Wolters van Pols en Bertran van der Wiel van Gremac vd Wiel. Wij wensen The Duke veel mooie golfrondes toe met deze prachtige nieuwe buggy’s.

Wilt u meer weten over de E-Z-GO? Neem dan een kijkje op pols.nl/e-z-go of neem contact op met Pols via info@pols.nl of via 0181-45884

𝐏𝐨𝐥𝐬
Uw Machine, Onze Zorg