Nieuwe Kioti RX7330PC met voorlader voor Golfclub Cromstrijen.

Onlangs heeft Pols een prachtige Kioti RX7330 mogen afleveren bij Golfclub Cromstrijen (www.golfclubcromstrijen.nl). Golfclub Cromstrijen is in 1989 opgericht en is gelegen in de Hoeksche Waard, ten zuiden van Rotterdam. Golfclub Cromstrijen beschikt over een 18-holes Championship course en een bijzondere 9-holes Compact course. Met moderne oefenfaciliteiten, een gastvrij clubhuis en prachtig terras met uitzicht over deze prachtige banen, biedt Landgoed Vereniging Golfclub Cromstrijen de complete golfervaring voor iedere golfer.

De KIOTI Tractor RX-serie is het concept van de grotere serie compact tractoren vanaf 73pk. Deze serie is uitgerust met 24 versnellingen vooruit, 24 versnellingen achteruit, volledig gesynchroniseerd, met hydraulische Power Shuttle (moeiteloos vooruit – achteruit) Sterk en wendbaar. De RX7330 is uitgerust met een moderne ruime cabine, ruime instap en is standaard voorzien van airconditioning. De sterke Kioti turbo motor heeft niet alleen een hoog koppel, maar gaat ook zeer spaarzaam om met brandstof. Voor het gebruik op de baan bij Golfclub Cromstrijen is de tractor uitgerust met extra brede banden.

Pols bedankt Theo Bestebroer voor het vertrouwen en wenst het team van Golfclub Cromstrijen veel veilige en productieve uren toe met deze prachtige machine.

Wilt u meer weten over de tractoren van Kioti?
Neem dan een kijkje op: https://pols.nl/tractoren/
of neem contact op met Pols via:
Email:  info@pols.nl
of via
Telefoon: +31 (0)181-458845

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.