Nieuwe productspecialist Kioti bij Pols

Per 1 oktober is David Ceuleers begonnen bij Pols in de functie van productspecialist voor het merk Kioti. David Ceuleers gaat deze rol vervullen voor alle machines van Kioti in de Benelux. Voor David is de wereld van tractoren en UTV’s niet vreemd. Hij heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het vak en vanuit het ouderlijk bedrijf zit de passie voor techniek en machines in zijn genen.

De functie voor productspecialist Kioti was tot voor kort belegd bij Peter Jansen. In verband met de uitbreiding van ons werkgebied naar België en Luxemburg zal Peter zich vanaf heden verder focussen op de merken Ransomes Jacobsen Ltd. en Wessex International.

Vanaf heden kunnen onze Kioti dealers dus bij David terecht voor alle technische vragen en/of ondersteuning en voor de afwikkeling van garantieaanvragen aangaande de Kioti machines.

Contactgegevens:
Telefoon: +32 472 85 25 33
E-mail: david.ceuleers@pols.nl

Met deze aanpassing in onze organisatie verwachten wij onze klanten en dealers nog beter te kunnen ondersteunen.

Wilt u meer weten over Kioti?
Kijk op: www.pols.nl/kioti
Of bel ons op: +31 (0)181 458 845
Of mail ons via: info@pols.nl
Kioti onderdelen: parts.pols.nl

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.