Nieuwe RSP voor Witlox Wegenbouw & Groentechniek

Recent heeft Witlox (www.witlox.nl) een nieuwe RSP grondzuigwagen in gebruik genomen. In lijn met de eerdere machines is ook dit keer gekozen om de RSP opbouw te monteren op een Renault K serie.

Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst is een jong, innovatief bedrijf gespecialiseerd op diverse takken van sport. Als aannemer in de grond-, weg- en waterbouw kan de klant bij Witlox terecht voor producten en diensten in meerdere disciplines.

De RSP GmbH ESE6 van Witlox is voorzien van een 8m3 container en er is ditmaal gekozen voor een krachtarm om snel en efficiënt te kunnen werken. De vertrouwde en krachtige dubbel ventilator zorgt voor een hoge productie en grote prestaties. In de kleuren van Witlox is het wederom een herkenbare en prachtige machine geworden.

Pols bedankt Danny Witlox voor het vertrouwen en wenst Danny en zijn team heel veel veilige en efficiënte grondzuiguren toe.

Wilt u meer weten over RSP? Kijk op: www.pols.nl/RSP

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

 

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.