Pols logo
Zoeken

Oosthoek Groep B.V. zet innovatieve stap met nieuwe onderhoudsmachines voor Haarlemmermeersche Golfclub

De Oosthoek Groep B.V., aannemer gespecialiseerd in golfbaanonderhoud, heeft onlangs hun vloot uitgebreid met innovatieve onderhoudsmachines die ingezet zullen worden bij de Haarlemmermeersche Golfclub. Gelegen in het historische en natuurrijke landschap van Haarlemmermeer, tussen Haarlem, Schiphol en Hoofddorp, is de golfclub nu uitgerust met de geavanceerde Wessex CRX-320 maaimachine, de Smithco Spraystar 2000-D spuitmachine en de krachtige Smithco XL7000 Greensroller.

  • Wessex CRX-320: Biedt een uitzonderlijke maaiervaring met een maaibreedte van 3,2 meter voor een precieze en consistente snede. De machine volgt nauwkeurig de contouren van het terrein en vereist slechts een 35 pk tractor voor bediening.
  • Smithco Spraystar 2000-D: Een hydraulisch aangedreven spuitmachine met 757 liter capaciteit, beschikbaar met een benzine- of dieselmotor. Kenmerken omvatten een roestvrijstalen pomp en optionele spraycontrolesystemen, waaronder satelliet gestuurde precisie.
  • Smithco XL7000 Greensroller: Combineert kracht met precisie dankzij de 16 pk Briggs & Stratton motor. Het flexibele frame past zich aan terreinvariaties aan, terwijl de brede rolbreedte onderhoudstijd vermindert.

Wij bedanken Piet Oosthoek, Johan Oosthoek en hoofdgreenkeeper Leen van Reeuwijk voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen ze veel stille en productieve uren in de bunkers toe!

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over onze producten en hoe deze de kwaliteit van uw golfbaan kunnen verbeteren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0) 181 458 845, info@pols.nl of bekijk de website pols.nl/golf