Pols logo
Zoek

Opening gloednieuw pand Kioti UK

Mooie ontwikkelingen bij Kioti UK! Na jaren van groei en succes sinds 2017, heeft Kioti UK nu een nieuw hoofdstuk ingeluid met de opening van hun gloednieuwe pand!

Het openingsevenement in Engeland van het nieuwe pand was een groot succes! Het hele team van Kioti UK genoot van de kans om samen te zijn met hun gewaardeerde dealers, zowel nieuwe als oude. De dag werd gevierd met speciale demonstraties van de nieuwste modellen, waaronder de krachtige HP HX1402 diesel en de Zero-Turn maaiers. Daarnaast werden de Kioti K9 UTV’s en het complete assortiment compact tractoren in de schijnwerpers gezet, samen met de Zemmler MS1600 trommelzeef en de LM Trac 287 werktuigdrager met onkruidborstel.

Het hoogtepunt van de dag was toen Adriaan van der Pols, de eregast en oom van Piet en Frans van der Pols, het lint doorknipte en een toespraak hield, waarmee hij hielp deze mijlpaal officieel te maken.

Kioti UK is een belangrijk onderdeel van Pols, en wij zijn enorm trots op wat Kioti UK heeft bereikt. Met veel enthousiasme kijken we uit naar de toekomst. Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze speciale dag!