Personele wijziging Pols

Per 1 januari j.l. is Erik van den Hoonaard binnen Pols aangesteld als werkplaatschef. Erik is voor vele klanten al jaren lang een vertrouwd gezicht vanuit zijn eerdere functies als monteur buitendienst, planner en het laatste anderhalf jaar als productspecialist voor Doppstadt en Zemmler. Erik volgt Johan Monster op die vanaf heden een ondersteunende rol op zich neemt.

Vanuit zijn functie van werkplaatschef is Erik dagelijks verantwoordelijk voor de circa 20 servicemonteurs en de werkplaats planning/administratie.

Patrick Hutteman volgt per 1 februari Erik van den Hoonaard op als productspecialist voor Doppstadt en Zemmler. Ook Patrick is voor velen een bekend gezicht door zijn lange dienstverband binnen de Pols organisatie.

Vanuit de functie van productspecialist is Patrick verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van klanten en monteurs, garantie afwikkeling en opleiding/instructie van klanten en eigen personeel.

Contactgegevens:

Erik van den Hoonaard
Telefoon +31 181 458 828
E-mail Erik.vandenhoonaard@pols.nl

Patrick Hutteman
Telefoon: +31 181 458 846
Mobiel: +31 6 4335 8081
E-Mail: Patrick.hutteman@pols.nl

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.