Pols importeur Wessex Proline maaimachines

Pols is per direct aangesteld als importeur voor de verkoop en service van Wessex Proline maaimachines in Nederland. De producten van Wessex ProLine staan al meer dan 55 jaar bekend om hoogwaardige kwaliteit en innovatie. Met de Proline producten van Wessex biedt Pols een alternatief productenpakket aan voor het onderhouden van golfbanen en sportvelden. Wij zijn ervan overtuigd dat Wessex een waardevolle aanvulling is voor ons programma.

Wessex is sinds 1962 producent van een divers programma van machines voor landbouw en groentechniek. Het bedrijf dankt haar naam aan de ligging; zij bevindt zich in het oude graafschap Wessex. Wessex stelt zich als doel om innovatieve machines aan te bieden en die te ondersteunen met een eersteklas aftersales service. Tot nu toe waren de maaimachines van Wessex niet verkrijbaar in Nederland, Pols brengt daar nu verandering in.

   

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.