Pols introduceert een vernieuwde www.pols.nl

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de nieuwe website van Pols. De complete website is in een nieuwe jas gestoken. Met gepaste trots is de nieuwe website www.pols.nl online gezet.

Pols is een betrouwbare en flexibele partner op het gebied van groentechniek, tractoren, recyclingtechniek en grondzuigtechniek. Pols heeft de ambitie te groeien naar een leidende positie op de markten waarop ze actief is op basis van een gezonde ambitie, op basis van productkennis en doordat er oog is voor het belang van haar klanten. In lijn met deze ambitie heeft Pols een volgende stap gezet in haar plannen.

De nieuwe website heeft als doel om het de klant , als bezoeker van onze website, zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom is de site gebruiksvriendelijker en overzichtelijker gemaakt en is er meer informatie te vinden over verschillende werkgebieden en machines. De vraag ‘waar kan Pols u mee helpen?’ staat centraal. Niet voor niets is ons credo ‘’Uw Machine, Onze Zorg’’.

Naast de website heeft Pols ook gekozen voor een compleet vernieuwde webshop: parts.pols.nl. De webshop is niet alleen zeer compleet, ook de prijsstelling is concurrerend en de webshop helpt de klant duidelijk in zijn of haar zoektocht naar het juiste onderdeel. Ook hier staat de vraag van de klant centraal.

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op www.pols.nl en parts.pols.nl. Heeft u vragen en/of opmerkingen, dan horen wij dit graag! U kunt in dat geval contact opnemen met onze marketeer Danielle Dorst: danielle.dorst@pols.nl of 06-10078032

 

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.