Pols levert Doppsttadt Inventhor 6 en Doppstadt HS800 Selector aan Groenrecyling Achtmaal BV

Recent hebben we een hele mooie Doppstadt combinatie mogen afleveren bij Groenrecycling Achtmaal B.V. (www.grachtmaal.nl). De combinatie bestaat uit een Doppstadt Inventhor 6 en een Doppstadt HS800 Selector.

Na uitgebreid testen besloot Karl Tax dat de Inventhor 6 voor hem de juiste machine is. Naast het loonbedrijf is Karl Tax actief met Groenrecycling Achtmaal B.V. Deze nieuwe Doppstadt combinatie wordt ingezet in het verkleinen van A-B hout. Door het combineren van de 2 machines wordt in één werkgang het juiste product gemaakt.

De INVENTHOR 6 is een machine die zeer efficiënt, gebruiksvriendelijk en praktisch is. Het unieke VarioDirect concept staat aan de basis van de verkleiningsmachine. De combinatie van de mechanische en hydraulische kracht zorgt voor een constante aandrijving van de verkleiningswals. Wanneer de verkleiningswals geblokkeerd wordt zal de tandwielkast automatisch vertragen of in het uiterste geval achteruit draaien. De INVENTHOR 6 kan uitgerust worden met zowel een MTU motor of een Caterpillar motor en kan voor meerdere doeleinden worden ingezet. Van het recyclen van groenafval tot het verkleinen van verschillende bouw en sloop afvalstromen.

Wij bedanken Karl Tax voor het vertrouwen en wenst Groenrecycling Achtmaal B.V. heel veel veilige en productieve uren toe.

Wilt u meer weten over de Doppstadt Inventhor 6? Neem contact met ons op via:

Telefoon: +31 (0)181-458845

E-mail: info@pols.nl

Of kijk hier.

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.