Pols logo
Zoeken

Pols per 1 februari 2023 dealer van JT Rec Tec compost omzetmachines

Vanaf 1 februari 2023 is Pols officieel dealer van de compost omzetmachines van JT Rec Tec. JT Rec Tec is een jong bedrijf uit Duitsland dat gespecialiseerd is in zelfrijdende omzetmachines.

Jens Wiechmann en Thomas Hölscher, oprichters van JT Rec Tec, hebben samen al meer dan 60 jaar professionele ervaring op het gebied van compostering, biologische droging en bodemsanering.

Binnen het assortiment van Pols verwelkomen wij twee machines van JT Rec Tec: de E Wender 350 en de E Wender 500. Beide zijn volledig elektrisch aangedreven compost omzetmachines met rupsaandrijving. De bediening is radiografisch en de machine kan worden bediend vanuit de aanwezige kraan of shovel op het terrein, een machinist op de machine is dus niet nodig.

Enkele voordelen van de E Wender 350 en de E Wender 500:

  • Geluidsarm
  • Geen CO2 uitstoot
  • Verbeterd composteerproces door inventieve rotor
  • Enorme besparing in onderhoudskosten
  • Lage energiekosten door ongeëvenaarde efficiëntie
  • Radiografisch bestuurbaar

Tijdens de BVOR demodagen in Brunssum op 24 en 25 mei 2023 zal Pols aanwezig zijn met een E Wender van JT Rec Tec. Wij kunnen niet wachten om de machine aan u te laten zien en u te informeren over de kwaliteiten van de E Wender.

Leuk weetje: er wordt momenteel hard gewerkt aan de ontwikkeling van twee nieuwe zelfrijdende compost omzetmachines met een werkbreedte van vijf meter en zes meter. Naar verwachting zullen de eerste prototypes de tweede helft van 2023 gereed zijn. De introductie van deze nieuwe machines zal begin 2024 plaatsvinden.

Wilt u meer infomatie over de machines van JT Rec Tec? Neem dan contact op met Pols via e-mail: info@pols.nl of via telefoon: 0181-458845

Pols
Uw Machine, Onze Zorg