Pols zet een volgende stap in haar ambitieuze plannen: lancering compleet vernieuwde parts.pols.nl

Pols zet een volgende stap in haar ambitieuze plannen: lancering compleet vernieuwde parts.pols.nl

Pols heeft de compleet vernieuwde webshop parts.pols.nl online gezet. De webshop is niet alleen zeer compleet, ook de prijsstelling is concurrerend en de webshop helpt de klant duidelijk in zijn of haar zoektocht naar het juiste onderdeel. De webshop maakt het mogelijk dat klanten 24/7 onderdelen kunnen opzoeken. Direct is inzichtelijk of het onderdeel op voorraad is!

Onderdelen kunnen zowel op onderdeelnummer als via technische tekeningen opgezocht worden. Bijna alle onderdelen worden voorzien van een zogenaamde 360 graden foto.

In eerste instantie worden er via de webshop onderdelen van de merken Ransomes, Jacobsen, E-Z-GO, Cushman, TS Industrie, Doppstadt en Kioti aangeboden. Later zullen er nog onderdelen van andere merken toegevoegd worden.

Via de webshop kan de klant een account aanvragen. Via dit account heeft de klant zicht op zijn (eerdere) bestellingen en kunnen er meerdere afleveradressen worden opgegeven.

Wilt u weten wat Pols voor u kan betekenen als het om onderdelen gaat?
Mail naar parts@pols.nl of bel 0181-458855

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

parts

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.