Pols logo
Search

Rechte ballen vanaf de Tees en voorgreens op de Voortwisch

Het team van Tim Verhey bij Golfclub de Voortwisch heeft zojuist een gloednieuwe aanwinst in gebruik genomen: de Jacobsen Eclipse 360 Elite! Met deze krachtige machine kunnen ze nu nog betere rechte ballen slaan vanaf de Tees en voorgreens op de Voortwisch. De “Oude” Eclipse beviel het team zo goed dat de keuze voor een elektrische variant snel gemaakt was. Met de toevoeging van een nieuwe set Tee-units zijn ze helemaal klaar om te schitteren op de golfbaan.

Over Jacobsen Eclipse 360
De nieuwe Jacobsen Eclipse 360 ELiTE™ is uitgevoerd met 15-messige snij-cilinders, bi-derectional groomers en borstels op de achter rollen. De talloze instelmogelijkheden van de machine zoals de snijfrequentie (FOC), rij- maaisnelheden en kooitoerentallen, dragen bij aan de hoogwaardige maaikwaliteit en veiligheid in de baan. De Eclipse 360 Lithium heeft voldoende capaciteit om maar liefst 35 tot 50 greens te maaien op één acculading. Brandstofkosten, geluid, onderhoud en stilstand worden allemaal verminderd door de geavanceerde technologie die deze Jacobsen maaier biedt.

Namens Pols wensen we het team van de Voortwisch ontzettend veel plezier met deze prachtige aanwinst! Geniet van elke swing en vele succesvolle slagen!

Heb je vragen, wil je meer informatie over Jacobsen of ben je geïnteresseerd in onze producten en diensten? Aarzel niet en neem contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.
Bel naar 0181-45884 of mail ons via info@pols.nl

𝐏𝐨𝐥𝐬
Uw Machine, Onze Zorg