RSP onderdelen op webshop

Onlangs heeft Pols haar webshop parts.pols.nl uitgebreid met onderdelen en hulpstukken voor RSP grondzuigwagens. U kunt onderdelen en hulpstukken voor uw RSP grondzuigwagen vanaf heden 24/7 bij Pols bestellen.

Uniek aan de webshop is dat vrijwel alle onderdelen op de foto zijn gezet met een zogenaamde 360 graden camera. Hierdoor kan het onderdeel op het scherm geroteerd worden zodat u het onderdeel goed kan bekijken en zeker weet dat u het juiste onderdeel bestelt. U ziet ook direct uw prijs en of het onderdeel op voorraad is bij Pols.

Wanneer u een inlog aanvraagt via parts@pols.nl beschikt u tevens over de mogelijkheid om uw bestelhistorie te raadplegen en kunt u eenvoudig herhalingsbestellingen plaatsen. Alles super eenvoudig en overzichtelijk.

De komende weken wordt het RSP onderdelenprogramma op de webshop verder uitgebreid. Wilt u meer weten over onze webshop en welke mogelijkheden deze voor u biedt? Kijk op parts.pols.nl/nl/rsp of neem contact op met onze partsmanager RSP, Yannick van der Waal, via parts@pols.nl of via +31 (0)181 458 825.

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.