Pols logo
Zoek

Spotlight op een superfan

In de bruisende wereld van festivals en evenementen heeft Kioti een bijzondere plek veroverd in het hart van een speciale fan. Maak kennis met Maxime, een ervaren professional in de evenementenbranche, wiens liefde voor Kioti UTV’s zó diep geworteld is dat ze haar passie voor onze UTV’s heeft vereeuwigd met een prachtige tatoeage!

Op Lowlands vorig jaar kreeg Maxime’s bewondering voor Kioti een nieuwe dimensie. Ze nam een foto van haar favoriete Kioti Gator, zoals zij ze noemt, en besloot dit beeld als eerbetoon aan haar werk en haar toewijding aan Kioti permanent op haar huid te laten zetten, compleet met vlammen als speelse toevoeging.

Wat maakt Kioti zo speciaal voor Maxime? Onze UTV’s hebben een robuust ontwerp, zijn duurzaam, en hebben het vermogen om moeiteloos te manoeuvreren over de dynamische en soms uitdagende terreinen die festivals met zich meebrengen. “Ze zijn soepel in het rijden, hebben een stoer uiterlijk doordat ze wat hoger op de wielen staan, en beschikken over een ongelooflijke kracht,” vertelt Maxime. Deze kwaliteiten maken Kioti UTV’s tot een favoriet, niet alleen vanwege hun essentiële rol in de logistiek op festivals, maar ook omdat ze symbool staan voor betrouwbaarheid en kracht. Deze waardering heeft Maxime ertoe gebracht haar favoriete Kioti UTV van Lowlands te vereeuwigen in de vorm van een tatoeage.

Bedankt Maxime, voor het je passie en het delen van jouw verhaal. We zijn vereerd dat Kioti jouw favoriet is. Het doet ons goed te horen dat we jou en je werk op de festivals op deze manier kunnen ondersteunen. We wensen je nog veel plezier en succes met Kioti in al je toekomstige avonturen!