Pols logo
Zoek

Terugblik Kioti Dealerdag 2024

Vorige week hebben we samen met onze Kioti dealers uit heel Nederland en België een fantastische dag beleefd tijdens de Kioti Dealerdag 2024. We begonnen de dag met interactieve sessies waarin we de nieuwste marktontwikkelingen bespraken en innovaties deelden over onze Kioti producten. De presentatie van onze nieuwste modellen, zoals de HX-serie en Zero-turn maaiers, zorgde voor veel enthousiasme. Daarnaast benadrukten we het belang van een sterke online aanwezigheid en introduceerden we trots onze nieuwe website die binnenkort live gaat. De dag werd aangevuld met een presentatie van onze gastsprekers van DLL, die waardevolle informatie deelden over commerciële financiering en leasing.

Tijdens deze dag waren niet alleen de dealers aanwezig, maar ook enkele vertegenwoordigers van Daedong EU, de fabriek achter Kioti. Zij vertelden over de nieuwste innovaties en verbeteringen binnen de HX- en RX-serie. ‘s Middags stond er een praktijkprogramma op de agenda, waar iedereen de kans kreeg om zelf achter het stuur te kruipen van alle Kioti-modellen die klaarstonden. Dit bood een geweldige gelegenheid om de prestaties en innovaties van dichtbij te ervaren. De dag, die plaatsvond bij Pols in Zuidland, werd afgesloten met een gezellige foodtruck, waar we samen konden genieten van lekker eten en goede gesprekken.

Bedankt aan iedereen die erbij was. Jullie aanwezigheid en betrokkenheid maakten deze dag tot een succes! We kijken uit naar een succesvol jaar samen!