Textron fabriek in Ipswich wordt hét productiecentrum voor alle Ransomes en Jacobsen producten

Pols is reeds sinds 1992 trotse importeur van een breed scala aan Ransomes en Jacobsen producten. Bij Ransomes Jacobsen staan service en kwaliteit op de eerste plek en bij Pols is dat niet anders. Wij zijn dan ook verheugd om u mede te delen dat de Textron fabriek in Ipswich, Verenigd Koninkrijk, hét productiecentrum wordt voor álle huidige en toekomstige Ransomes en Jacobsen producten.

Met deze stap kan Textron al haar investeringen en ontwikkelingen focussen op één locatie en daarmee ook alle middelen en expertise die zij in huis heeft optimaal inzetten bij het ontwikkelen en produceren van alle Ransomes- en Jacobsen producten. In Ipswich is reeds gestart met de integratie van de productlijnen en dit proces zal naar verwachting in het voorjaar van 2021 zijn afgerond.

Het ontwikkelingsteam en de productiefaciliteit in Ipswich hebben zich ruimschoots bewezen in het ontwerp en productie van producten die perfect zijn afgestemd op de wensen uit de markt en deze ontwikkeling past dan ook perfect bij de strategie om innovatieve producten te leveren met de laagste gebruikskosten.

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.