Tijd voor winteronderhoud aan uw professionele maaimachines!

Na een lange periode van mooi weer en relatief hoge temperaturen breekt de tijd aan om uw professionele machine(s) weer klaar te maken voor het volgende seizoen. Bij Pols staan we uiteraard klaar om u hierin te ontzorgen.

In overleg met u spreken we af wanneer we de machine komen halen en wanneer u hem weer terug kan verwachten. Het transport van uw machine regelen we geheel kosteloos. Uw machine krijgt in onze werkplaats een uitgebreide inspectie op basis waarvan we met u overleggen welke werkzaamheden we zullen uitvoeren. Al het onderhoud wordt uitgevoerd conform fabrieksnormen en specificaties zodat uw machine weer in optimale conditie is voor het komende seizoen.

Zelf het winteronderhoud uitvoeren? Pols beschikt over een groot onderdelenmagazijn en een webshop: parts.pols.nl. Via de webshop kunt u eenvoudig uw onderdelen opzoeken en bestellen. Wanneer u hierbij hulp nodig heeft, staan we u uiteraard graag te woord.

Neem contact op met Pols om het winteronderhoud in te plannen? Dit kan via: 0181-458 850 of stuur ons een bericht via werkplaats@pols.nl. Let op, onze planning is op basis van volgorde van aanmelding. Dus wees er snel bij, dan staat uw machine als eerste weer gereed.

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.