Pols logo

Training “Bijzondere Talenten” bij Pols

Gisterenavond heeft RIX Job- coaching & Advies de cursus bijzondere talenten gegeven bij Pols. Esmee Van Rossen heeft de deelnemers, o.a. medewerkers Van Son Vloeren, Maaskant Shipyards Stellendam en een aantal collega’s van Pols, verteld over ADD, ADHD, LVB en Autisme op de werkvloer. Het was een zeer geslaagde avond met enthousiaste deelnemers.

De samenleving kent veel mensen die, om wat voor reden dan ook, moeite hebben om in te stromen of om aan te haken in het reguliere arbeidsproces. Met een klein beetje hulp of enkele aanpassingen kunnen deze mensen een waardevolle toevoeging zijn binnen een onderneming. Ook binnen Pols hebben we hier oog voor en dragen we bij aan deze sociale kant die brood nodig is. Hoe mooi is het om deze mensen op deze manier een gevoel van eigenwaarde te geven. Het gevoel dat iemand er mag zijn, dat je onderdeel bent van een groep en dat je waardevol bent voor het werk is meer dan onbetaalbaar.

Vaak wordt vergeten dat mensen met ADD, ADHD, LB of Autisme niet alleen een (lichte) beperking hebben, maar ook juist zeer sterk ontwikkelde talenten hebben. Juist deze talenten maakt dat ze excelleren in bepaalde vaardigheden en voor het bedrijf zeer waardevol kunnen zijn. Ook dit heeft Esmee zeer duidelijk uitgelegd.

 

Esmee Van Rossen, Christiaan Verkade, bedankt voor het organiseren van deze training. We hebben graag ons steentje hieraan bijgedragen.

 

Voor wie meer wil weten over deze training, neem contact op met RIX Buro.

 

Pols

Uw Machine, Onze Zorg

Actie!
Nieuwe actieprijzen Kioti tractoren!

Ontvang nu een GRATIS voorlader bij aankoop van geselecteerde CS, CX, CK en DK modellen!

Wees er snel bij, want op=op!