Twaalfde aflevering RSP ESE 6 aan Van Der Flier

Pols heeft vorige week een nieuwe RSP zuigmachine afgeleverd aan de firma Van Der Flier in Winschoten. Van der Flier heeft in de afgelopen jaren 11 RSP grondzuigwagens aangeschaft via Pols en vorige week is hier nummer 12 bijgekomen. De RSP ESE 6 RD 10.000 is de derde RSP zuigwagen die we in 2020 hebben mogen afleveren aan Van Der Flier. Ook de nieuwe RSP ESE 6 is voorzien van een krachtarm en een geluidsisolatiepakket voor de ventilator en de kiepcontainer.

Van Der Flier is specialist op het gebied van grondverzet en grondzuigen. Met constante vernieuwing en innovatieve als pijlers en haar jarenlange ervaring heeft Van Der Flier inmiddels een schat aan kennis opgebouwd.

Wij wensen het team van Van Der Flier veel succesvolle uren toe met deze mooie machine!

Wilt u meer informatie over grondzuigen en grondzuigmachines? Klik dan hier of neem contact op met Pols via 0181-458845 of info@pols.nl

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.