Twee maal Smithco XL 7000 roller voor Bernardus Golf

Recentelijk heeft Pols twee maal de Smithco XL 7000 roller afgeleverd aan Bernardus Golf in Cromvoirt. De rollers konden direct hun bijzondere kwaliteiten bewijzen tijdens het Dutch Open 2022.

 

De Smithco XL 7000 roller is uniek omdat deze bestaat uit drie aangedreven rollen die samen een werkbreedte van 178 cm opleveren. De drie rollen zijn allen aangedreven zodat het niet uitmaakt op welke manier een green wordt bewerkt, tractie is te allen tijde gewaarborgd. De aandrijving wordt verzorgd door een stille 2-cilinder benzinemotor en de besturing is hydraulisch bekrachtigd. Het totale gewicht is perfect verdeeld over alle rollen die vrij kunnen pendelen en daardoor het greenoppervlak consistent kunnen rollen.De grote diameter rollen zorgen daarbij niet alleen voor optimale tractie maar ook voor een lage bodemdruk van slechts 3.81 psi.

Tijdens het Dutch Open 2022 werden de 2 machines van Bernardus Golf vergezeld door 2 extra machines van Nederlandse gebruikers.

Wilt u meer informatie over de machines van Smithco? Kijk dan hier of neem contact op met Pols via telefoon: 0181-458845 of via e-mail: info@pols.nl

 

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

 

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.