Uitbreiding Kioti familie

De Kioti familie is uitgebreid! Kioti heeft een zeer mooie serie zero-turn maaiers aan het programma toegevoegd. Deze nieuwe machines hebben de namen ZXR en ZXC-SE gekregen. De eerste voorraad van deze nieuwe machines is inmiddels gearriveerd bij Pols in Zuidland.

De ZXR-serie is ontworpen voor “groot” particuliere of (klein) zakelijke toepassingen etc. De ZXC-serie is ontworpen voor commerciële/professionele toepassingen. De ZXR en ZXC-SE zijn voorzien van een betrouwbare Briggs & Stratton motor. Gecombineerd met de Hydro-Gear®-transmissies leveren deze machines betrouwbare prestaties. Er kan gekozen worden uit een maaidekken van 48 of 54 inch, elk met een, versterkt stalen maaidek.

Bent u nieuwsgierig naar deze prachtige nieuwe productlijn van Kioti, of wilt u weten wat Pols verder voor u kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op via 0181-458 845 of via info@pols.nl

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

 

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.