Uitbreiding LM-Trac programma op parts.pols.nl

Onze webshop Parts.pols.nl is sinds twee weken uitgebreid met een aantal LM-Trac (aanverwante) producten. Onderdelen voor machines zoals de LM-Trac 285, 286 en 387 waren al langer te vinden via de webshop.

Hier zijn de volgende producten aan toegevoegd:

* LM-Trac 287 werktuigdrager
* Imants Bladblazer
* GMR sneeuwploeg
* GMR rolbezem

* Algemene LM-Trac filterlijst

Vanaf heden zijn onderdelen voor deze LM-Trac machines en werktuigen eenvoudig op te zoeken en te bestellen via de webshop. Voor alle machines en werktuigen kan via de technische tekeningen het juiste onderdeel eenvoudig worden opgezocht. Prijzen en beschikbaarheid zijn in één oogopslag zichtbaar. Daarnaast zijn veel onderdelen voorzien van een 360 graden foto, zodat direct duidelijk is of u het juiste onderdeel heeft.

Parts.pols.nl is door iedereen te raadplegen en eenvoudig toegankelijk. Met een inlog kunt u profiteren van nog meer gemak. Heeft u nog geen inlog, vraag deze aan via https://parts.pols.nl/nl/account/register of stuur een e-mail naar parts@pols.nl.

Pols

Uw Machine, Onze Zorg

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.