Van Bergen LM-Trac dealer

Pols en @Van Bergen Tuin- en Parkmachines uit Haren (www.vanbergen.nl) zijn overeengekomen dat Van Bergen per direct dealer is voor de LM-Trac werktuigdragers. Van Bergen was al LM-Trac dealer onder de vorige importeur en zet dit voort onder het importeurschap van Pols.

Pols is sinds 1 oktober 2020 importeur voor LM-Trac werktuigdragers in de Benelux. Momenteel wordt door Pols het LM-Trac dealernetwerk opgezet. Het doel is een optimale dekking in de Benelux en zorgen voor professionele vertegenwoordiging en ondersteuning.

Van Bergen heeft al veel ervaring met de machines van LM-Trac en is dan ook zeer positief over de voortzetting van het dealerschap. De LM-Trac 286 is een ijzersterke machine bij de inzet van zowel mechanische als thermische onkruidbestrijding. Er is veel vertrouwen in de kwaliteit en in mogelijkheden die de machines van LM-Trac bieden. Dankzij de webshop parts.pols.nl kan Van Bergen haar LM-Trac klanten nu ook de mogelijkheid bieden 24/7 online onderdelen op te zoeken en te bestellen.

Geïnteresseerden in LM-Trac machines en onderdelen in het gebied van Van Bergen kunnen zich melden bij Ard van Bergen via 06-55344947 of via ard@vanbergen.nl

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.