Vd Wiel Gremac LM-Trac dealer

Pols en VDWIEL-GREMAC Tuin & Golfbaanmachines (www.vdwielgremac.nl) zijn overeengekomen dat v/d Wiel per direct dealer is voor de LM-Trac werktuigdragers. Pols en Vd Wiel werken al jaren succesvol samen in de distributie van Ransomes en Jacobsen professionele maaimachines, Kioti tractoren en TS-Industrie houtversnipperaars. Het LM-Trac portfolio is een mooie aanvulling hierop.

Bertran vd Wiel is zeer positief over deze uitbreiding van het leveringsprogramma. Er zijn diverse LM Trac gebruikers in het gebied van V/d Wiel actief. De machines van LM Trac staan bekend om hun kwaliteit en mogelijkheden en zijn dan ook een mooie aanvulling op het gamma van v/d Wiel.

Geïnteresseerden in LM-Trac machines en onderdelen in het gebied van v/d Wiel Gremac kunnen zich vanaf heden melden bij Bertran v/d Wiel via 06-23 44 42 26 of via info@vdwielgremac.nl.

Pols is sinds 1 oktober 2020 importeur voor LM-Trac werktuigdragers in de Benelux. Momenteel wordt door Pols het LM-Trac dealernetwerk opgezet. Het doel is een optimale dekking in de Benelux en zorgen voor professionele vertegenwoordiging en ondersteuning.

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.