Pols logo

Vd Wiel Gremac LM-Trac dealer

Pols en VDWIEL-GREMAC Tuin & Golfbaanmachines (www.vdwielgremac.nl) zijn overeengekomen dat v/d Wiel per direct dealer is voor de LM-Trac werktuigdragers. Pols en Vd Wiel werken al jaren succesvol samen in de distributie van Ransomes en Jacobsen professionele maaimachines, Kioti tractoren en TS-Industrie houtversnipperaars. Het LM-Trac portfolio is een mooie aanvulling hierop.

Bertran vd Wiel is zeer positief over deze uitbreiding van het leveringsprogramma. Er zijn diverse LM Trac gebruikers in het gebied van V/d Wiel actief. De machines van LM Trac staan bekend om hun kwaliteit en mogelijkheden en zijn dan ook een mooie aanvulling op het gamma van v/d Wiel.

Geïnteresseerden in LM-Trac machines en onderdelen in het gebied van v/d Wiel Gremac kunnen zich vanaf heden melden bij Bertran v/d Wiel via 06-23 44 42 26 of via info@vdwielgremac.nl.

Pols is sinds 1 oktober 2020 importeur voor LM-Trac werktuigdragers in de Benelux. Momenteel wordt door Pols het LM-Trac dealernetwerk opgezet. Het doel is een optimale dekking in de Benelux en zorgen voor professionele vertegenwoordiging en ondersteuning.

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

Actie!
Nieuwe actieprijzen Kioti tractoren!

Ontvang nu een GRATIS voorlader bij aankoop van geselecteerde CS, CX, CK en DK modellen!

Wees er snel bij, want op=op!