Veiligheid voorop bij Pols!

Bij Pols staat veiligheid voorop. Gisteren stond de jaarlijkse VCA-audit op de agenda welke met een positieve beoordeling is afgerond. Daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Sinds februari is er een nieuw VGM-Team binnen Pols aangesteld, bestaande uit Bianca & Laura.

Vorig voorjaar verscheen er een bericht op LinkedIn van Pieter Kaltner waarin hij zijn netwerk vroeg om een stageplek voor Laura in het kader van haar opleiding integrale veiligheid. Dat bericht kwam snel op de juiste plek terecht (waarvoor dank Pieter!). Na een gezamenlijke kop koffie besloot Laura haar stage bij Pols te willen uitvoeren. Afgelopen augustus is Laura dan ook bij Pols aan haar stage begonnen met als opdracht het actualiseren van de RI&E. Inmiddels heeft Laura haar stage begin dit jaar met een dikke voldoende afgerond en is ze per februari zelfs officieel in dienst gekomen! We zijn heel blij dat Laura naast haar studie minimaal 1 dag per week aanwezig kan zijn en zich inzet voor ons familiebedrijf.

Met de theorie kennis van Laura en de praktijk ervaring van Bianca vullen de dames elkaar goed aan en storten zij zich sinds kort dus samen op alles omtrent VGM binnen Pols. De positieve VCA audit geeft aan dat het met dit team dus helemaal goed gaat komen, en daar zijn we natuurlijk best trots op!

Pols
Uw Machine, Onze Zorg