Pols logo
Zoek

Verduurzaming op Golfclub Midden-Brabant

Recent hebben wij op Golfbaan Midden-Brabant de 100% elektrische Jacobsen Eclipse 360 Elite Lithium geleverd.
Golfbaan Midden-Brabant is al jaren tevreden gebruiker van onze Jacobsen machines en daarom viel ook voor deze uitbreiding wederom de keuze op een maaier van Jacobsen.

Golfbaan Midden-Brabant heeft een geweldige uitstraling door zijn mooie ligging, ingepast in het typische Brabantse Coulissen landschap. De boerderij De Ekster uit 1926 is verbouwd tot een sfeervol clubhuis.

Bij Golfclub Midden-Brabant is in het kader van de ingezette richting m.b.t. verduurzaming gekozen voor de Ransomes Jacobsen Ltd. Eclipse 360 Elite. Jacobsen is de pionier als het gaat om elektrificatie van maaimachines voor de greens, tees en voorgreens. Volledig elektrisch, met een Lithium accupakket (Samsung 2e generatie), instelbare knipfrequentie en bedieningsgemak zijn slechts een paar voordelen van de uitgebreide lijst.

De inmiddels 2e generatie Eclipse Elite maaiers heeft zich sinds de introductie in 2010 ruimschoots bewezen. De maaicapaciteit van de Jacobsen Eclipse 360, uitgevoerd met 15-messige snijcilinders, Groomers en achterrolborstels, ligt tussen de 35 en 50 greens.

Pols bedankt Golfclub Midden-Brabant voor het vertrouwen en wenst het greenkeepersteam heel veel emissie vrije maaiuren toe!

Pols
Uw Machine, Onze Zorg