Pols logo
Search

Viering van 20 jaar grondzuigexpertise bij WOB Enschede

In het kader van hun 20-jarig jubileum op het gebied van grondzuigtechniek, heeft WOB Enschede, expert in grondverzet en recycling, hun vloot verrijkt met een gloednieuwe RSP grondzuigwagen, geleverd door Pols.

Deze nieuwste aanwinst, een RSP ESE6, staat bekend om zijn robuuste constructie en betrouwbaarheid in veeleisende omstandigheden. Met een geavanceerde dubbele ventilator en een ruime container van 10m³, belooft deze wagen een gemakkelijker materiaallossing. Daarnaast is de machine uitgerust met brede steunpoten, LED-verlichting, automatische smering, een luchtcompressor, en een radiografisch bedienbare krachtarm.

Pols is de trotse importeur van de RSP grondzuigmachines. Het programma van RSP omvat diverse modellen. Er is keuze uit verschillende uitvoeringen en capaciteiten. De lange levensduur en de hoge restwaarde is een belangrijke reden waarom veel gebruikers kiezen voor een machine van RSP.

Pols bedankt Willie Oude Booijink en Maurice Zwijnenberg voor het vertrouwen en wenst het team van WOB Enschede heel veel efficiënte en veilige grondzuiguren toe.
Wilt u meer weten over de RSP ESE6? Neem dan vrijblijvend contact met Pols op via +31 (0) 181 458 845, info@pols.nl of bekijk de website pols.nl/rsp-ese-6


Pols
Uw Machine, Onze Zorg